Παρουσίαση Εταιρίας

Η Artima Α.Ε. δημιουργήθηκε το 2006, είναι μια εμπορική εταιρεία όπου η δυναμική της, η ευελιξία της και οι υψηλοί της στόχοι την έκαναν να ξεχωρίσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να δημιουργήσει νέες κατηγορίες προϊόντων που μέχρι τότε δεν υπήρχαν στην αγορά. Η μεγάλη εμπειρία των ιδιοκτητών σε συνδυασμό με την πολλή όρεξη για φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες στην αγορά των τροφίμων την έκαναν μέσα σε δέκα χρόνια να είναι από τους πιο μεγάλους και κύριους προμηθευτές σε Retail και Horeca.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας τα τελευταία τρία χρόνια δημιουργήθηκε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο κοπής τυριού που δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να διευρύνει ακόμα περισσότερο την γκάμα της και να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς. Κατά κύριο λόγο δραστηριοποιείται στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντα (τυριά, γάλατα, βούτυρα). Η πλόυσια γκάμα της εταιρείας επεκτείνεται και σε άλλους τομείς τροφίμων όπως τα αρτοσκευάσματα (κρέπες, ψωμί του τοστ, σουβλακόπιτες), μπισκότα, προϊόντα κατάψυξης, επιδόρπια και προϊόντα catering. Είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με την δημιουργία τυριών ιδιωτικής ετικέτας. Σήμερα η Artima δημιουργεί ιδιωτική ετικέτα σε πολλές επιχειρήσεις – supermarkets σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η δυναμική και η εξέλιξη της είναι τέτοια που τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει στον διπλασιασμό του προσωπικού.

Παράλληλα δημιούργησε ένα δυνατό brand name (Royal) με τυριά εισαγωγής, βούτυρα και γάλατα που ήρθαν για να συμπληρώσουν την γκάμα των προϊόντων της. Τα brand names που διακινεί πανελλαδικά είναι τα: Royal, Rolanda, Royal Italiano, Royal Milk, Royal Professional, Artima, Το Ορεινό, Ορεινή Κρήτη, ΠεΤρανό, Το Ορεινό μας γάλα, Ορεινό χωριό, Ελάρτι, Μπάρμπα Γιώργος, Λήμνος, Προίκα Σοχού. Εκτός από τα προϊόντα εισαγωγής που διανέμει δημιούργησε τυροκομικά προϊόντα Π.Ο.Π. με τη δική της φίρμα όπως η Ορεινή Φέτα, η Ορεινή Γραβιέρα Κρήτης και Νάξου, το Ορεινό Μανούρι, η Ορεινή Κεφαλογραβιέρα, το Κασέρι καθώς και εκλεκτά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.