Detrop 2018

Detrop 2018

  • News
  • Η Artima συμμετέχει στη εξειδικευμένης έκθεσης της “Detrop Boutique” που διοργανώνετε στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

    Η “Detrop Boutique” στοχεύει να προσφέρει στους επισκέπτες της από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μια αποκλειστική ξενάγηση στα Μοναδικά Ελληνικά, Μεσογειακά, Πιστοποιημένα Προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, προϊόντα Π.Ο.Π., Π.Γ.Ε., Ε.Π.Ι.Π. καθώς και σε επιλεγμένες ετικέτες. Στόχος της διοργάνωσης, η βαθύτερη γνωριμία των επαγγελματιών του χώρου και γευσιγνωστών της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομίας με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

    Ο συνδυασμός του εκλεκτού παραδοσιακού με το σύγχρονο τρόπο παρασκευής και παρουσίασης είναι στο επίκεντρο των εκδηλώσεων. Ιδιαίτερη κουζίνα, παρουσιάσεις και σεμινάρια από διακεκριμένους σεφ και διάφορες προσωπικότητες του χώρου, δείχνουν πως καθημερινά υλικά μπορούν να μεταμορφωθούν σε εκλεκτά πιάτα, εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλού επιπέδου και αυστηρά επαγγελματικού προσανατολισμού διεθνών προδιαγραφών.

     

    detropboutique

    Facebook Twitter Google+ Pinterest
    royal to-oreino-mas vero-oreino petrano elart fytal mparmpa-giorgos agrotissa metsovino royal-prof master-cream rolanda cheese-master toulipa oreino-xwrio-logo amfilochias_geyseis royal-cremato royal-less royaldino

    espa