Κατεβάστε τον κατάλογο μας

Λήψη

Εταιρία

Η Artima Α.Ε.δημιουργήθηκε το 2006, μια εμπορική εταιρεία όπου η δυναμική της, η ευελιξία της και οι υψηλοί της στόχοι την έκαναν να ξεχωρίσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να δημιουργήσει νέες κατηγορίες προϊόντων που μέχρι τότε δεν υπήρχαν στην αγορά.

Η εμπειρία των ιδιοκτητών σε συνδυασμό με την πολλή όρεξη για φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες στην αγορά των τροφίμων την έκαναν μέσα σε δέκα χρόνια να είναι από τους κύριους προμηθευτές σε Retail και Horeca. Κατά κύριο λόγο διανέμει γαλακτοκομικά προϊόντα (τυριά, γάλατα, βούτυρα).

Περισσότερα

Νέα

Ανακοίνωση – Κατσικίσιο τυρί chevre 1kg

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν σχετικής κοινοποίησης προς την εταιρία μας για την ύπαρξη ποιοτικού προβλήματος που εντοπίστηκε στο προϊόν:

Περισσότερα

«Artima»: Αύξηση τζίρου και επενδύσεις χωρίς...

Μία επένδυση ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ αρχίζει να υλοποιεί μέσα στις επόμενες ημέρες η «Artima A.E.», για διπλασιασμό των...

Περισσότερα

Συσκευαστήριο 2018

Σταθμός στην πορεία της εταιρείας μας το νέο υπερσύγχρονο συσκευαστήριο.

Περισσότερα

Πετρανό κατσικίσιο τυρί τσαντίλας

Η Artima ήρθε να προσθέσει ένα ακόμα εξαιρετικό προϊόν στην πλούσια γκάμα των προϊόντων της, το Πετρανό κατσικίσιο τυρί τσαντίλας.

Περισσότερα
royal to-oreino-mas vero-oreino petrano elart fytal mparmpa-giorgos metsovino royal-prof master-cream rolanda cheese-master toulipa oreino-xwrio-logo royal-cremato royal-less royaldino