Announcement - Goat cheese chevre 1kg

Announcement - Goat cheese chevre 1kg

  • News
  • Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν σχετικής κοινοποίησης προς την εταιρία μας για την ύπαρξη ποιοτικού προβλήματος που εντοπίστηκε στο προϊόν:

    «ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ CHEVRE 1KG» με ημερομηνίες ανάλωσης 23/11/2020, 30/11/2020  και 09/12/2020, η εταιρία μας προχώρησε για προληπτικούς λόγους στην άμεση απόσυρση του προϊόντος. Το αναφερόμενο προϊόν συνδέεται με την πιθανότητα ύπαρξης σε αυτό του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes.

    Παρακαλούνται λοιπόν οι πελάτες μας που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν , να προβούν άμεσα σε ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και σε απόσυρση του προϊόντος από τα ράφια των καταστημάτων  τους. Οι όποιες ποσότητες δεσμευτούν , να επιστραφούν με δελτίο στην εταιρία μας .

    Παρακαλούμε επίσης το καταναλωτικό κοινό που έχει προμηθευτεί το πιο πάνω προϊόν να μην το καταναλώσει και να το επιστρέψει στο κατάστημα που το προμηθεύτηκε έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάκλησης.

    Facebook Twitter Google+ Pinterest
    royal to-oreino-mas vero-oreino petrano elart fytal mparmpa-giorgos agrotissa metsovino royal-prof master-cream rolanda cheese-master toulipa oreino-xwrio-logo amfilochias_geyseis royal-cremato royal-less royaldino

    espa